Хюман дизайн

Хюман дизайн и връзките

“И все пак вие сте тук не за да бъдете като другите” (Ра Уру Ху).

Повечето човешки същества вземат решения въз основа на това, което не са, въз основа на техните рецептори, въз основа на желанието си да бъдат като всички останали, защото се чувстват виновни, защото са били засрамени, защото са били повлияни или мотивирани от заобикалящата ги среда, или защото имат психологични травми, които носят от детството си.

Това, което е важно за Вас, е да изживеете уникалността си. Ако не изживеете уникалността си, тогава никога няма да преуспеете. Ако погледнете начина, по който човечеството е проектирано на генетично ниво, ще видите, че всички имаме основен генетичен императив. И този основен генетичен императив е да направим повече.

Ако гените ни не правят нещо повече, те умират. Освен това, гените ни винаги искат да направят нещо ново. И колкото повече продължават да правят нещо ново, толкова по-голяма е възможността да издържат на мутация и да оцелеят. Едно от основните неща в Хюман дизайн и връзките е, че сме проектирани да бъдем привлечени от това, което не сме. С други думи, ние сме проектирани генетично за самото оцеляване на нашия вид, за да бъдем привлечени от местата, от където можем да бъдем повлияни.

Image module
Image module

 

Проблемите на повечето взаимоотношения са, че участниците във връзката не влизат правилно в нея и не осъзнават, че отношенията, с които са се занимавали, не са правилни за тях. Тези взаимоотношения могат да включват семейство, бизнес, деца и така нататък. Когато говорим за партньорство, най-добрите партньорства са тези, които всеки влиза в тях правилно, като себе си. И най-добрият начин да имате връзка, да поддържате връзка, да развиете връзка е да уважавате природата на другото същество.

 

Триментал Груп ще Ви помогне да научите за механиката на Хюман дизайн, ще Ви помогне да осъзнаете, че не може да промените никого, а само да повлияете на хората около Вас. Поради огромната сложност на взаимоотношенията между човешките същества.

Триментал Груп ще Ви помогне да откриете какво в една връзка не работи. Триментал Груп ще Ви помогне да осъзнаете как да бъдете коректни в една връзка, независимо от външните условия, независимо дали това е свързано с личната Ви връзка с приятел или колега, или дете,  или каквато и да е текущата ситуация.